Parfumuri pentru barbati – Producător Bottega Veneta Sunt 2 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Bottega Veneta - Pour Homme Eau de Toilette pentru barbati

  Bottega Veneta Pour Homme de Bottega Veneta este un parfum Pielarie de barbati. A fost lansat in 2013. Bottega Veneta Pour Homme a fost creat de Daniela Andrier si Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt bergamota de Calabria, pin de Siberia si ienupar; notele de mijloc sunt pimento, brad canadian si salvie; Notele de baza sunt labdanum, pielarie si paciuli.

  Bottega Veneta Pour Homme de Bottega Veneta este un parfum Pielarie de barbati. A fost...

  Bottega Veneta Pour Homme de Bottega Veneta este un parfum Pielarie de barbati. A fost lansat in 2013. Bottega Veneta Pour Homme a fost creat de Daniela Andrier si Antoine...

  215,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Bottega Veneta - Pour Homme Extreme Eau de Toilette pentru...

  Bottega Veneta Pour Homme Extreme de Bottega Veneta este un parfum Pielarie de barbati. Bottega Veneta Pour Homme Extreme a fost lansat in 2015. Bottega Veneta Pour Homme Extreme a fost creat de Daniela (Roche) Andrier si Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt bergamot, pin si boabe de ienupar; notele de mijloc sunt pimento, brad si nucsoara; Notele de baza sunt pielarie, labdanum si paciuli.

  Bottega Veneta Pour Homme Extreme de Bottega Veneta este un parfum Pielarie de barbati....

  Bottega Veneta Pour Homme Extreme de Bottega Veneta este un parfum Pielarie de barbati. Bottega Veneta Pour Homme Extreme a fost lansat in 2015. Bottega Veneta Pour Homme...

  245,00 lei

  Vizualizare

Google+