Parfumuri pentru barbati – Producător Carven Sunt 2 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Carven - Vetiver Eau de Toilette pentru barbati

  Vetiver de Carven este un parfum Lemnos Chypre de barbati. Vetiver a fost lansat in 1957. Creatorul acestui parfum este Edouard Hache. Notele de varf sunt lavanda, mandarina, salvie, petit grain si lamaie; notele de mijloc sunt garoafa, lemn de santal, radacina de stanjenel, iasomie, vetiver, cedru si bergamot; Notele de baza sunt ambra, mosc, lichen si smirna.

  Vetiver de Carven este un parfum Lemnos Chypre de barbati. Vetiver a fost lansat in...

  Vetiver de Carven este un parfum Lemnos Chypre de barbati. Vetiver a fost lansat in 1957. Creatorul acestui parfum este Edouard Hache. Notele de varf sunt lavanda, mandarina,...

  145,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Carven - Pour Homme Eau de Toilette pentru barbati

  Carven Pour Homme de Carven este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Carven Pour Homme a fost lansat in 2014. Carven Pour Homme a fost creat de Francis Kurkdjian si Patricia Choux. Notele de varf sunt frunza de violeta si grapefruit; notele de mijloc sunt nucsoara, salvie si cedru; Notele de baza sunt vetiver si lemn de santal.

  Carven Pour Homme de Carven este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este...

  Carven Pour Homme de Carven este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Carven Pour Homme a fost lansat in 2014. Carven Pour Homme a fost creat de...

  169,00 lei

  Vizualizare

Google+