Parfumuri pentru barbati – Producător Comme des Garcons Sunt 2 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Comme des Garcons - Wonderwood for Men Eau de Parfum pentru...

  Wonderwood de Comme des Garcons este un parfum Lemnos de barbati. Wonderwood a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Antoine Lie. Parfumul prezinta vetiver, lemn de santal, paciuli, lemn de guaiac, cedru de Virginia, Lemn de Agar(Oud), chiparos, piper de Madagascar, bergamot, tamaie, nucsoara, cashmeran si chimion.

  Wonderwood de Comme des Garcons este un parfum Lemnos de barbati. Wonderwood a fost...

  Wonderwood de Comme des Garcons este un parfum Lemnos de barbati. Wonderwood a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Antoine Lie. Parfumul prezinta vetiver, lemn de...

  255,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Comme des Garcons - Comme des Garcons 2 Man Eau de Toilette...

  Comme des Garcons 2 Man de Comme des Garcons este un parfum Lemnos Chypre de barbati. Comme des Garcons 2 Man a fost lansat in 2004. Creatorul acestui parfum este Mark Buxton. Notele de varf sunt aldehide, nucsoara, chimion, kumquat si menta; notele de mijloc sunt stanjenel, vetiver si sofran; Notele de baza sunt pielarie, tamaie si lemn de mahon.

  Comme des Garcons 2 Man de Comme des Garcons este un parfum Lemnos Chypre de barbati....

  Comme des Garcons 2 Man de Comme des Garcons este un parfum Lemnos Chypre de barbati. Comme des Garcons 2 Man a fost lansat in 2004. Creatorul acestui parfum este Mark Buxton....

  239,00 lei

  Vizualizare

Google+