Parfumuri pentru barbati – Producător Custo Barcelona Sunt 2 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Custo Barcelona - Custo Pure Man Eau de Toilette pentru barbati

  Pure Custo Barcelona Man de Custo Barcelona este un parfum Oriental de barbati. Acesta este un parfum nou, Pure Custo Barcelona Man a fost lansat in 2010. Notele de varf sunt neroli, cedru de Virginia, ambra, bergamot, lamaie de Amalfi si mandarina; Nota de mijloc este note florale; Notele de baza sunt mosc, paciuli, tamaie si boabe de tonka.

  Pure Custo Barcelona Man de Custo Barcelona este un parfum Oriental de barbati. Acesta...

  Pure Custo Barcelona Man de Custo Barcelona este un parfum Oriental de barbati. Acesta este un parfum nou, Pure Custo Barcelona Man a fost lansat in 2010. Notele de varf sunt...

  99,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Custo Barcelona - Custo Man Eau de Toilette pentru barbati

  Custo Man de Custo Barcelona este un parfum de barbati. Custo Man a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt neroli, bergamot, lamaie verde si boabe de ienupar; notele de mijloc sunt floare de portocal african, lamaita si piper; Notele de baza sunt mosc, laudanum frantuzesc, rasina benzoica si boabe de tonka.

  Custo Man de Custo Barcelona este un parfum de barbati. Custo Man a fost lansat in...

  Custo Man de Custo Barcelona este un parfum de barbati. Custo Man a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt neroli, bergamot,...

  115,00 lei

  Vizualizare

Google+