Parfumuri pentru barbati – Producător Ermenegildo Zegna Sunt 2 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Ermenegildo Zegna - Uomo Eau de Toilette pentru barbati

  Uomo de Ermenegildo Zegna este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Uomo a fost lansat in 2013. Parfumul prezinta citrice, bergamota de Calabria, frunze de violeta, vetiver si cedru.

  Uomo de Ermenegildo Zegna este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un...

  Uomo de Ermenegildo Zegna este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Uomo a fost lansat in 2013. Parfumul prezinta citrice, bergamota de Calabria,...

  139,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Ermenegildo Zegna - Intenso Eau de Toilette pentru barbati

  Zegna Intenso de Ermenegildo Zegna este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Zegna Intenso a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt mandarina, lamaie, cardamom si piper roz; notele de mijloc sunt stanjenel, cedru si vetiver; Notele de baza sunt mosc si boabe de tonka.

  Zegna Intenso de Ermenegildo Zegna este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Zegna...

  Zegna Intenso de Ermenegildo Zegna este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Zegna Intenso a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier....

  289,00 lei

  Adauga in cos Vizualizare

Google+