Parfumuri pentru barbati – Producător Fendi Sunt 2 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Fendi- Fan di Fendi Homme Eau de Toilette pentru barbati

  Fan di Fendi pour Homme de Fendi este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Fan di Fendi pour Homme a fost lansat in 2012. Fan di Fendi pour Homme a fost creat de Francois Demachy, Delphine Lebeau-Krowiak si Benoit Lapouza. Parfumul prezinta citrice, note lemnoase, pielarie, cardamom, piper roz si busuioc.

  Fan di Fendi pour Homme de Fendi este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este...

  Fan di Fendi pour Homme de Fendi este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Fan di Fendi pour Homme a fost lansat in 2012. Fan di Fendi pour Homme a...

  199,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Fendi - Fan di Fendi Pour Homme Acqua Eau de Toilette pentru...

  Fan di Fendi pour Homme Acqua de Fendi este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. A fost lansat in 2013. Fan di Fendi pour Homme Acqua a fost creat de Francois Demachy, Delphine Lebeau-Krowiak si Benoit Lapouza. Notele de varf sunt bergamot, lamaie italieneasca, lavanda si note marine; notele de mijloc sunt salvie, busuioc, piper roz si cardamom; Notele de baza sunt cedru, mosc si pielarie.

  Fan di Fendi pour Homme Acqua de Fendi este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. A...

  Fan di Fendi pour Homme Acqua de Fendi este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. A fost lansat in 2013. Fan di Fendi pour Homme Acqua a fost creat de Francois Demachy,...

  169,00 lei

  Vizualizare

Google+