Parfumuri pentru barbati – Producător Gucci Sunt 6 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Gucci - By Gucci pour Homme Eau de Toilette pentru barbati

  Noua esenta pentru barbati, lansata de Gucci, Gucci Pour Home, combina clasicul masculin cu eleganta, semnand astfel noua directie a  brandului Gucci.

  Noua esenta pentru barbati, lansata de Gucci, Gucci Pour Home, combina clasicul...

  Noua esenta pentru barbati, lansata de Gucci, Gucci Pour Home, combina clasicul masculin cu eleganta, semnand astfel noua directie a  brandului Gucci.

  139,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Gucci - By Gucci Sport Pour Homme Eau de Toilette pentru...

  Parfumul Gucci Pour Homme Sport se adreseaza in special barbatilor sportivi, cu o abordare activa asupra vietii.Surprinde perfect mirosul citricelor proaspete, care da parfumului un ton jucaus. Acesta poate fi utilizat atat in timpul liber cat si in viata zi cu zi, avand un miros proaspat, persistent.

  Parfumul Gucci Pour Homme Sport se adreseaza in special barbatilor sportivi, cu o...

  Parfumul Gucci Pour Homme Sport se adreseaza in special barbatilor sportivi, cu o abordare activa asupra vietii.Surprinde perfect mirosul citricelor proaspete, care da...

  109,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Gucci - Made to Measure Eau de Toilette pentru barbati

  Made to Measure de Gucci este un parfum Oriental Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Made to Measure a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt bergamota de Calabria, floare de portocal tunisian, lavanda si anason; notele de mijloc sunt nucsoara, nufar, prune, scortisoara si boabe de ienupar; Notele de baza sunt labdanum, paciuli, pielarie si ambra.

  Made to Measure de Gucci este un parfum Oriental Condimentat de barbati. Acesta este un...

  Made to Measure de Gucci este un parfum Oriental Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Made to Measure a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt bergamota de...

  119,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Gucci - Guilty Black Pour Homme Eau de Toilette pentru barbati

  Gucci Guilty Black Pour Homme de Gucci este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou, Gucci Guilty Black Pour Homme a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt coriandru verde si lavanda; notele de mijloc sunt floare de portocal, neroli si note verzi; Notele de baza sunt paciuli si cedru.

  Gucci Guilty Black Pour Homme de Gucci este un parfum Aromatic Fougere de barbati....

  Gucci Guilty Black Pour Homme de Gucci este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou, Gucci Guilty Black Pour Homme a fost lansat in 2013. Notele de varf...

  159,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Gucci - Guilty For Men Eau de Toilette pentru barbati

  Parfumul Gucci Guilty pentru barbati este un parfum de zi lansat in anul 2011. Parfumul se deschide cu lamaie si levantica, apoi urmeaza floarea de portocal, la final notele de baza incalzind atmosfera cu esente de cedru si patchouli.

  Parfumul Gucci Guilty pentru barbati este un parfum de zi lansat in anul 2011. Parfumul...

  Parfumul Gucci Guilty pentru barbati este un parfum de zi lansat in anul 2011. Parfumul se deschide cu lamaie si levantica, apoi urmeaza floarea de portocal, la final notele de...

  195,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Gucci - Pour Homme II Eau de Toilette pentru barbati

  Gucci Pour Homme II cuprinde note de inceput fresh de bergamota si frunze de violeta. Interiorul dezvaluie acorduri picante de ardei iute, ceai negru si scortisoara. Baza este formata din note de lemn de maslin, frunze de tabac, mosc si smirna.

  Gucci Pour Homme II cuprinde note de inceput fresh de bergamota si frunze de violeta....

  Gucci Pour Homme II cuprinde note de inceput fresh de bergamota si frunze de violeta. Interiorul dezvaluie acorduri picante de ardei iute, ceai negru si scortisoara. Baza este...

  209,00 lei

  Vizualizare

Google+