Parfumuri pentru barbati – Producător Hugo Boss Sunt 29 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Hugo Boss - Baldessarini Ambre Eau de Toilette pentru barbati

  Baldessarini Ambre este un parfum pentru barbatul clasic caruia ii place sa se rasfete in exotism si eleganta. Foarte masculin, acest parfum este alcatuit din whisky si piele, insufletite de fructe racoritoare. Spre final parfumul se incalzeste cu lemn si vanilie, facand parfumul mai sofisticat.

  Baldessarini Ambre este un parfum pentru barbatul clasic caruia ii place sa se rasfete...

  Baldessarini Ambre este un parfum pentru barbatul clasic caruia ii place sa se rasfete in exotism si eleganta. Foarte masculin, acest parfum este alcatuit din whisky si piele,...

  139,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Hugo Boss - Baldessarini Del Mar Eau de Toilette pentru barbati

  New Entry 2005 ! Baldessarini Del Mar se adreseaza barbatului ce detine gusturi alese. Apreciaza lucurile distinse din viatza. Femeile sunt atrase de prezenta lui senzuala. Luxuriant, rafinat si totusi jovial, are ca sursa de inspiratie o calatorie pe coastele ocenului si in locatii exotice - un amestec de mandarin, ceai si piper negru, stropit cu extracte exotice.

  New Entry 2005 ! Baldessarini Del Mar se adreseaza barbatului ce detine gusturi alese....

  New Entry 2005 ! Baldessarini Del Mar se adreseaza barbatului ce detine gusturi alese. Apreciaza lucurile distinse din viatza. Femeile sunt atrase de prezenta lui senzuala....

  159,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Hugo Boss - Baldessarini Del Mar Seychelles Eau de Toilette...

  PARFUM HUGO BOSS BALDESSARINI DEL MAR SEYCHELLES – acest parfum aduce aromele verii petrecute pe yahtul Baldessarini ancorate pe coastele insorite ale insulelor Seychelles. Contine note de pepene verde, piper, tutun, piele, stejar si lemn de guaiac. Este un parfum exotic si masculin.

  PARFUM HUGO BOSS BALDESSARINI DEL MAR SEYCHELLES – acest parfum aduce aromele verii...

  PARFUM HUGO BOSS BALDESSARINI DEL MAR SEYCHELLES – acest parfum aduce aromele verii petrecute pe yahtul Baldessarini ancorate pe coastele insorite ale insulelor Seychelles....

  119,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Hugo Boss - Boss Bottled Night Eau de Toilette pentru barbati

  Bottled Night men este un parfum aromat, care abundă în acorduri intense si masculin lemnoase. Se deschide cu arome de lavandă şi mesteacăn, în timp ce accentuand arome intense de violete, se sprijină pe o bază construita din calde nuante lemnoase ale preţioasului Louro copac Amarelo şi mosc senzual. Flaconul a fost creat pentru a ne reaminti de noaptile fierbinti de vară. 

  Bottled Night men este un parfum aromat, care abundă în acorduri intense si masculin...

  Bottled Night men este un parfum aromat, care abundă în acorduri intense si masculin lemnoase. Se deschide cu arome de lavandă şi mesteacăn, în timp ce accentuand arome intense...

  95,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Hugo Boss - Boss Bottled Sport Eau de Toilette pentru barbati

  Compoziţia parfumului este un aromatica se dechide cu aldehide si grapefruit roz proaspat. Inima este aromata şi condimentata, datorită levandei si acorduri de cardamom. Masculinul şi lemnosul vetiver constituie baza de parfum.

  Compoziţia parfumului este un aromatica se dechide cu aldehide si grapefruit roz...

  Compoziţia parfumului este un aromatica se dechide cu aldehide si grapefruit roz proaspat. Inima este aromata şi condimentata, datorită levandei si acorduri de cardamom....

  105,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Hugo Boss - Boss No.6 Bottled Eau de Toilette pentru barbati

  Boss No.6 a fost lansat de Hugo Boss in 2000. Este un parfum ascutit, oriental si lemnos cu note de pergamuta, scortisoara, vetiver si cedru.

  Boss No.6 a fost lansat de Hugo Boss in 2000. Este un parfum ascutit, oriental si...

  Boss No.6 a fost lansat de Hugo Boss in 2000. Este un parfum ascutit, oriental si lemnos cu note de pergamuta, scortisoara, vetiver si cedru.

  105,00 lei

  Vizualizare

Google+