Parfumuri pentru barbati – Producător James Bond 007 Sunt 2 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  James Bond 007 - Seven Intense Eau de Parfum pentru barbati

  James Bond 007 Seven Intense de Eon Productions este un parfum Oriental Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou James Bond 007 Seven Intense a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt mandarina, bergamot si mar; notele de mijloc sunt nucsoara, sofran, scortisoara si piper alb; Notele de baza sunt ambra, mosc, vanilie, caramel, pielarie, cedru, lemn de santal si lemn de mahon.

  James Bond 007 Seven Intense de Eon Productions este un parfum Oriental Fougere de...

  James Bond 007 Seven Intense de Eon Productions este un parfum Oriental Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou James Bond 007 Seven Intense a fost lansat in 2015....

  105,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  James Bond 007 - Quantum Eau de Toilette pentru barbati

  James Bond 007 Quantum de Eon Productions este un parfum Pielarie de barbati. James Bond 007 Quantum a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt bergamot si boabe de ienupar; Nota de mijloc este frunza de violeta; Notele de baza sunt lemn de santal si pielarie.

  James Bond 007 Quantum de Eon Productions este un parfum Pielarie de barbati. James...

  James Bond 007 Quantum de Eon Productions este un parfum Pielarie de barbati. James Bond 007 Quantum a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt bergamot si boabe de ienupar;...

  99,00 lei

  Adauga in cos Vizualizare

Google+