Parfumuri pentru barbati – Producător Karl Lagerfeld Sunt 2 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Him Eau de Toilette pentru...

  Karl Lagerfeld for Him de Karl Lagerfeld este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Karl Lagerfeld for Him a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt lavanda si mandarina; notele de mijloc sunt mar verde si violeta; Notele de baza sunt lemn de santal si ambra.

  Karl Lagerfeld for Him de Karl Lagerfeld este un parfum Aromatic Fougere de barbati....

  Karl Lagerfeld for Him de Karl Lagerfeld este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Karl Lagerfeld for Him a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt lavanda si mandarina;...

  109,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Karl Lagerfeld - Classic Eau de Toilette pentru barbati

  Lagerfeld Classic este un parfum Oriental Lemnos de barbati. A fost lansat in 1978. Creatorul acestui parfum este Ron Winnegrad. Notele de varf sunt aldehide, note verzi, tarhon, salvie, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt lemn de santal, paciuli, radacina de stanjenel, iasomie, cedru, tutun si trandafir; Notele de baza sunt ambra, boabe de tonka, mosc, vanilie si lichen.

  Lagerfeld Classic este un parfum Oriental Lemnos de barbati. A fost lansat in 1978....

  Lagerfeld Classic este un parfum Oriental Lemnos de barbati. A fost lansat in 1978. Creatorul acestui parfum este Ron Winnegrad. Notele de varf sunt aldehide, note verzi,...

  99,00 lei

  Vizualizare

Google+