Parfumuri pentru barbati – Producător Oscar de la Renta Sunt 2 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Oscar de la Renta - Pour Lui Eau de Toilette pentru barbati

  Oscar de la Renta Pour Lui este un parfum floral, cu accente lemnoase. Fa cunostinta cu aceasta esenta cu o lunga traditie, pentru barbati. Expune-o admiratiei intregii lumi, si bucura-te impreuna cu ea in fiecare zi. Acesata esenta distinctiva are o putere speciala, plina de ingeniozitate. Vei adora aceast parfum, ce te va insoti in fiecare zi. 

  Oscar de la Renta Pour Lui este un parfum floral, cu accente lemnoase. Fa cunostinta cu...

  Oscar de la Renta Pour Lui este un parfum floral, cu accente lemnoase. Fa cunostinta cu aceasta esenta cu o lunga traditie, pentru barbati. Expune-o admiratiei intregii lumi, si...

  89,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Oscar de la Renta - Oscar For Men Eau de Toilette pentru barbati

  Oscar for Men de Oscar de la Renta este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Oscar for Men a fost lansat in 1999. Notele de varf sunt mandarina, rasina de brad, bergamot si piper; notele de mijloc sunt nucsoara, crin, lavanda, iasomie, frunza de violeta, cuisoare si trandafir; Notele de baza sunt pielarie, lemn de santal, mosc, pin balsamic, vanilie si tamaie.

  Oscar for Men de Oscar de la Renta este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Oscar...

  Oscar for Men de Oscar de la Renta este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Oscar for Men a fost lansat in 1999. Notele de varf sunt mandarina, rasina de brad, bergamot si...

  89,00 lei

  Adauga in cos Vizualizare

Google+