Parfumuri pentru barbati – Producător Valentino Sunt 2 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Valentino - Uomo Eau de Toilette pentru barbati

  Valentino Uomo de Valentino este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou, Valentino Uomo a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Olivier Polge. Notele de varf sunt bergamot si mirt; notele de mijloc sunt boabe de cafea prajite, ciocolata si alune; Notele de baza sunt pielarie si cedru.

  Valentino Uomo de Valentino este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum...

  Valentino Uomo de Valentino este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou, Valentino Uomo a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Olivier Polge....

  225,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Valentino - Uomo Acqua Eau de Toilette pentru barbati

  O explorare contemporana a prospetimii si intensitatii, compusa de parfumierii Alexis Dadier si Sophie Labe. Verdele aromatic al gradinilor italiene se confrunta cu mandarina si citrice. Adancimea irizata a pielii albe si a irisului absolut aduce un sarm tineresc. Aroma mai mixeaza, de asemenea, esenta de salvie si paciuli. Este prezentat in sticla iconica si semnifica gratie sfidatoare.

  O explorare contemporana a prospetimii si intensitatii, compusa de parfumierii Alexis...

  O explorare contemporana a prospetimii si intensitatii, compusa de parfumierii Alexis Dadier si Sophie Labe. Verdele aromatic al gradinilor italiene se confrunta cu mandarina si...

  175,00 lei

  Adauga in cos Vizualizare

Google+