Parfumuri pentru barbati – Producător Viktor & Rolf Sunt 2 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Viktor & Rolf - Spicebomb Eau de Toilette pentru barbati

  Spicebomb de Viktor&Rolf este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Spicebomb a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Olivier Polge. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit, piper roz si elemi; notele de mijloc sunt sofran, scortisoara si ardei; Notele de baza sunt vetiver, tutun si pielarie.

  Spicebomb de Viktor&Rolf este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este...

  Spicebomb de Viktor&Rolf este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Spicebomb a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Olivier...

  229,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Viktor & Rolf - Spicebomb Eau Fraiche Eau de Toilette...

  Spicebomb Eau Fraiche de Viktor&Rolf este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Spicebomb Eau Fraiche a fost lansat in 2014. Parfumul prezinta piper roz, piper, grapefruit, sare de mare, lavanda, rasina elemi si tutun.

  Spicebomb Eau Fraiche de Viktor&Rolf este un parfum Aromatic Condimentat de...

  Spicebomb Eau Fraiche de Viktor&Rolf este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Spicebomb Eau Fraiche a fost lansat in 2014. Parfumul...

  275,00 lei

  Vizualizare

Google+