Parfumuri pentru barbati – Producător Xerjoff Sunt 2 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Xerjoff - Regio Eau de Parfum pentru barbati

  Regio de Xerjoff este un parfum Oriental Condimentat unisex. Regio a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit, floare de lamai si lavanda; notele de mijloc sunt garoafa, muscata, ylang-ylang, cardamom, trandafir si pruna; Notele de baza sunt mosc, paciuli, vanilie si ambretta (nalba de mosc).

  Regio de Xerjoff este un parfum Oriental Condimentat unisex. Regio a fost lansat in...

  Regio de Xerjoff este un parfum Oriental Condimentat unisex. Regio a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit, floare de lamai si lavanda; notele de...

  715,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Xerjoff - Mefisto Eau de Parfum pentru barbati

  Mefisto de Xerjoff este un parfum Citric Aromatic de barbati. Mefisto a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit si lamaie de Amalfi; notele de mijloc sunt lavanda, stanjenel si trandafir; Notele de baza sunt mosc, lemn de santal, cedru de Virginia si ambra.

  Mefisto de Xerjoff este un parfum Citric Aromatic de barbati. Mefisto a fost lansat...

  Mefisto de Xerjoff este un parfum Citric Aromatic de barbati. Mefisto a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit si lamaie de Amalfi; notele de mijloc...

  249,00 lei

  Vizualizare

Google+