Parfumuri pentru barbati – Producător Yves Saint Laurent Sunt 15 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Yves Saint Laurent - Body Kouros Eau de Toilette pentru barbati

  Body Kouros este alegererea barbatilor ce isi cunosc trupul si inteleg importanta intretinerii lui. Reflecta personalitatea unui barbat dezghetat, puternic si viril. Energizant, Kouros este pentru barbatul capabil atat fizic cat si psihic. Complex si masculin. Patrunzator si misterios.

  Body Kouros este alegererea barbatilor ce isi cunosc trupul si inteleg importanta...

  Body Kouros este alegererea barbatilor ce isi cunosc trupul si inteleg importanta intretinerii lui. Reflecta personalitatea unui barbat dezghetat, puternic si viril. Energizant,...

  115,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Yves Saint Laurent - Kouros Eau de Toilette pentru barbati

  Kuoros este alegererea barbatilor ce isi cunosc trupul si inteleg importanta intretinerii lui. Reflecta personalitatea unui barbat dezghetat, puternic si viril. Energizant, Kouros este pentru barbatul capabil atat fizic cat si psihic. Complex si masculin. Patrunzator si misterios.

  Kuoros este alegererea barbatilor ce isi cunosc trupul si inteleg importanta...

  Kuoros este alegererea barbatilor ce isi cunosc trupul si inteleg importanta intretinerii lui. Reflecta personalitatea unui barbat dezghetat, puternic si viril. Energizant,...

  149,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Yves Saint Laurent - L'Homme Cologne Gingembre Eau de...

  L’Homme Cologne Gingembre de Yves Saint Laurent este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, L’Homme Cologne Gingembre a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt bergamot si note de apa; notele de mijloc sunt ghimbir, busuioc, frunze de violeta si piper alb; Notele de baza sunt vetiver, mosc, lichen si cedru de Virginia.

  L’Homme Cologne Gingembre de Yves Saint Laurent este un parfum Aromatic Condimentat de...

  L’Homme Cologne Gingembre de Yves Saint Laurent este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, L’Homme Cologne Gingembre a fost lansat in 2011....

  209,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Yves Saint Laurent - L´Homme Eau de Toilette pentru barbati

  Yves Saint Laurent L'Homme a fost lansat in 2006. Un parfum placut, racoritor, atat lemnos cat si oriental, masculin cat si senzual. Se recomanda a fi purtat pe timp de zi.

  Yves Saint Laurent L'Homme a fost lansat in 2006. Un parfum placut, racoritor, atat...

  Yves Saint Laurent L'Homme a fost lansat in 2006. Un parfum placut, racoritor, atat lemnos cat si oriental, masculin cat si senzual. Se recomanda a fi purtat pe timp de zi.

  159,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Yves Saint Laurent - L'Homme Intense Eau de Parfum...

  L'Homme Parfum Intense de Yves Saint Laurent este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou, L'Homme Parfum Intense a fost lansat in 2013. L'Homme Parfum Intense a fost creat de Anne Flipo si Dominique Ropion. Notele de varf sunt lamaie, bergamot si piper negru; notele de mijloc sunt pelin si floare de portocal; Notele de baza sunt note lemnoase si Ambergris.

  L'Homme Parfum Intense de Yves Saint Laurent este un parfum Oriental Lemnos de barbati....

  L'Homme Parfum Intense de Yves Saint Laurent este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou, L'Homme Parfum Intense a fost lansat in 2013. L'Homme Parfum...

  209,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Yves Saint Laurent - L´Homme Libre Eau de Toilette...

  Acesta este noul "L'Homme" al celor de la Yves Saint Laurent(septembrie 2011). Note de varf: frunze violeta, busuioc, anason. Note de mijloc: nucsoara, piper. Note de baza: paciuli, vetiver.

  Acesta este noul "L'Homme" al celor de la Yves Saint Laurent(septembrie 2011). Note de...

  Acesta este noul "L'Homme" al celor de la Yves Saint Laurent(septembrie 2011). Note de varf: frunze violeta, busuioc, anason. Note de mijloc: nucsoara, piper. Note de baza:...

  149,00 lei

  Vizualizare

Google+