Parfumuri unisex Sunt 323 produse.

Parfumuri unisex

Esentedelux.ro va ofera parfumuri unisex la preturi foarte bune. Doriti sa folositi acelasi parfum impreuna cu jumatatea ta? parfumurile unisex sunt potrivite pentru orice ocazie, sunt o ocazie pentru a imparti si parfumul cu persoana iubita.Chiar daca nu doresti sa imparti parfumul cu jumatatea ta, parfumurile unisex sunt parfumuri si pentru femei si pentru barbati in acelasi timp.

 • Disponibil
  Comme des Garcons-8 88 Eau de Parfum unisex

  8 88 de Comme des Garcons este un parfum Oriental Condimentat unisex. 8 88 a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Antoine Lie. Notele de varf sunt coriandru, curcuma si papirus; notele de mijloc sunt tamaie, sofran si muscata; Notele de baza sunt ambra si paciuli.

  8 88 de Comme des Garcons este un parfum Oriental Condimentat unisex. 8 88 a fost...

  8 88 de Comme des Garcons este un parfum Oriental Condimentat unisex. 8 88 a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Antoine Lie. Notele de varf sunt coriandru,...

  279,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Comme des Garcons - Comme des Garcons 2 Eau de Parfum unisex

  Comme des Garcons 2 de Comme des Garcons este un parfum Chypre Floral unisex. A fost lansat in 1999. Creatorul acestui parfum este Mark Buxton. Notele de varf sunt aldehide, mandarina, ceai, aglica si ceai Mate; notele de mijloc sunt nucsoara, magnolie, coriandru, scortisoara, dafin de India de West, cerneala si chimion; Notele de baza sunt paciuli, cedru, tamaie, vetiver, ambra si labdanum.

  Comme des Garcons 2 de Comme des Garcons este un parfum Chypre Floral unisex. A fost...

  Comme des Garcons 2 de Comme des Garcons este un parfum Chypre Floral unisex. A fost lansat in 1999. Creatorul acestui parfum este Mark Buxton. Notele de varf sunt aldehide,...

  319,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Escentric Molecules - Molecule 03 Eau de Toilette unisex

  Molecule 03 de Escentric Molecules este un parfum unisex. Molecule 03 a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Geza Schoen. Parfumul prezinta vetiver.

  Molecule 03 de Escentric Molecules este un parfum unisex. Molecule 03 a fost lansat in...

  Molecule 03 de Escentric Molecules este un parfum unisex. Molecule 03 a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Geza Schoen. Parfumul prezinta vetiver.

  249,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Escentric Molecules - Escentric 03 Eau de Toilette unisex

  Escentric 03 de Escentric Molecules este un parfum Chypre unisex. Escentric 03 a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Geza Schoen. Notele de varf sunt ghimbir, lamaie verde si piper; notele de mijloc sunt stanjenel, iasomie si ceai; Notele de baza sunt vetiver, mosc, lemn de santal, cedru de Virginia si pielarie.

  Escentric 03 de Escentric Molecules este un parfum Chypre unisex. Escentric 03 a fost...

  Escentric 03 de Escentric Molecules este un parfum Chypre unisex. Escentric 03 a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Geza Schoen. Notele de varf sunt ghimbir,...

  269,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Guerlain - Aqua Allegoria Nerolia Bianca Eau de Toilette unisex

  Aqua Allegoria Nerolia Bianca de Guerlain este un parfum Citric unisex. Acesta este un parfum nou, Aqua Allegoria Nerolia Bianca a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Parfumul prezinta neroli, portocala amaruie, portocala, petit grain, floare de portocal si frunze de portocal.

  Aqua Allegoria Nerolia Bianca de Guerlain este un parfum Citric unisex. Acesta este un...

  Aqua Allegoria Nerolia Bianca de Guerlain este un parfum Citric unisex. Acesta este un parfum nou, Aqua Allegoria Nerolia Bianca a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum...

  225,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Guerlain - Aqua Allegoria Limon Verde Eau de Toilette unisex

  Aqua Allegoria Limon Verde de Guerlain este un parfum Citric Aromatic unisex. Acesta este un parfum nou, Aqua Allegoria Limon Verde a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Nota de varf este lamaie verde; notele de mijloc sunt note verzi, fruct tropical, smochina si trestie de zahar; Nota de baza este boabe de tonka.

  Aqua Allegoria Limon Verde de Guerlain este un parfum Citric Aromatic unisex. Acesta...

  Aqua Allegoria Limon Verde de Guerlain este un parfum Citric Aromatic unisex. Acesta este un parfum nou, Aqua Allegoria Limon Verde a fost lansat in 2014. Creatorul acestui...

  225,00 lei

  Vizualizare

Google+