Parfumuri unisex – Pentru cine? pentru femei Sunt 2 produse.

Parfumuri unisex

Esentedelux.ro va ofera parfumuri unisex la preturi foarte bune. Doriti sa folositi acelasi parfum impreuna cu jumatatea ta? parfumurile unisex sunt potrivite pentru orice ocazie, sunt o ocazie pentru a imparti si parfumul cu persoana iubita.Chiar daca nu doresti sa imparti parfumul cu jumatatea ta, parfumurile unisex sunt parfumuri si pentru femei si pentru barbati in acelasi timp.

 • Disponibil
  Van Cleef & Arpels - Ambre Imperial Eau de Parfum unisex

  Ambre Imperial de Van Cleef & Arpels este un parfum Oriental Condimentat unisex. Ambre Imperial a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Notele de varf sunt piper roz si bergamot; notele de mijloc sunt rasina benzoica, ambra, vanilie si boabe de tonka; Nota de baza este note lemnoase.

  Ambre Imperial de Van Cleef & Arpels este un parfum Oriental Condimentat unisex....

  Ambre Imperial de Van Cleef & Arpels este un parfum Oriental Condimentat unisex. Ambre Imperial a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Notele de...

  379,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Olfactive Studio - Ombre Indigo Eau de Parfum unisex

  Ombre Indigo de Olfactive Studio este un parfum Oriental Floral unisex. Ombre Indigo a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Mylene Alran. Notele de varf sunt petit grain, tuberoza, sofran si prune; notele de mijloc sunt vetiver, papirus, olibanum si pielarie; Notele de baza sunt rasina benzoica, Ambergris si mosc.

  Ombre Indigo de Olfactive Studio este un parfum Oriental Floral unisex. Ombre Indigo...

  Ombre Indigo de Olfactive Studio este un parfum Oriental Floral unisex. Ombre Indigo a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Mylene Alran. Notele de varf sunt...

  365,00 lei

  Vizualizare

Google+