Parfumuri unisex – Producător Caron Sunt 2 produse.

Parfumuri unisex

Esentedelux.ro va ofera parfumuri unisex la preturi foarte bune. Doriti sa folositi acelasi parfum impreuna cu jumatatea ta? parfumurile unisex sunt potrivite pentru orice ocazie, sunt o ocazie pentru a imparti si parfumul cu persoana iubita.Chiar daca nu doresti sa imparti parfumul cu jumatatea ta, parfumurile unisex sunt parfumuri si pentru femei si pentru barbati in acelasi timp.

 • Disponibil
  Caron - Eaux de Caron Forte Eau de Toilette unisex

  Eaux de Caron Forte de Caron este un parfum Floral Fructat unisex. Eaux de Caron Forte a fost lansat in 1999. Creatorul acestui parfum este Richard Fraysse. Notele de varf sunt bergamot, portocala, coacaze negre si mar Granny Smith; notele de mijloc sunt coriandru si liliac; Notele de baza sunt mosc, cedru de Virginia si ambra.

  Eaux de Caron Forte de Caron este un parfum Floral Fructat unisex. Eaux de Caron Forte...

  Eaux de Caron Forte de Caron este un parfum Floral Fructat unisex. Eaux de Caron Forte a fost lansat in 1999. Creatorul acestui parfum este Richard Fraysse. Notele de varf sunt...

  89,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Caron - Eaux de Caron Pure Eau de Toilette unisex

  Eaux de Caron Pure de Caron este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Eaux de Caron Pure a fost lansat in 1996. Notele de varf sunt bergamot, mandarina si lemn de trandafir brazilian; notele de mijloc sunt nucsoara, frezie si note fructate; Notele de baza sunt lemn de santal, lemn de guaiac si cedru de Virginia.

  Eaux de Caron Pure de Caron este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Eaux de Caron Pure a...

  Eaux de Caron Pure de Caron este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Eaux de Caron Pure a fost lansat in 1996. Notele de varf sunt bergamot, mandarina si lemn de trandafir...

  75,00 lei

  Vizualizare

Google+