Parfumuri unisex – Producător Costume National Sunt 2 produse.

Parfumuri unisex

Esentedelux.ro va ofera parfumuri unisex la preturi foarte bune. Doriti sa folositi acelasi parfum impreuna cu jumatatea ta? parfumurile unisex sunt potrivite pentru orice ocazie, sunt o ocazie pentru a imparti si parfumul cu persoana iubita.Chiar daca nu doresti sa imparti parfumul cu jumatatea ta, parfumurile unisex sunt parfumuri si pentru femei si pentru barbati in acelasi timp.

 • Disponibil
  Costume National - 21 Eau de Parfum unisex

  Este un parfum lemnos floral-mosc lansat in anul 2007. Note de varf: sofran, lemn de casmir, lapte, ambra, flori de portocal. Note de mijloc: piper, bergamota, chimen, labdanum. Note de baza: cedru, vanilie, paciuli, seminte de tonka.

  Este un parfum lemnos floral-mosc lansat in anul 2007. Note de varf: sofran, lemn de...

  Este un parfum lemnos floral-mosc lansat in anul 2007. Note de varf: sofran, lemn de casmir, lapte, ambra, flori de portocal. Note de mijloc: piper, bergamota, chimen, labdanum....

  259,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Costume National - Soul Parfum Eau de Parfum unisex

  Soul de CoSTUME NATIONAL este un parfum Oriental Condimentat unisex. Acesta este un parfum nou Soul a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Notele de varf sunt bergamot, cardamom si piper roz; notele de mijloc sunt muscata, pielarie si Lemn de Agar(Oud); Notele de baza sunt Ambergris, vanilie si paciuli.

  Soul de CoSTUME NATIONAL este un parfum Oriental Condimentat unisex. Acesta este un...

  Soul de CoSTUME NATIONAL este un parfum Oriental Condimentat unisex. Acesta este un parfum nou Soul a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Notele...

  375,00 lei

  Adauga in cos Vizualizare

Google+