Parfumuri unisex – Producător Sospiro Sunt 2 produse.

Parfumuri unisex

Esentedelux.ro va ofera parfumuri unisex la preturi foarte bune. Doriti sa folositi acelasi parfum impreuna cu jumatatea ta? parfumurile unisex sunt potrivite pentru orice ocazie, sunt o ocazie pentru a imparti si parfumul cu persoana iubita.Chiar daca nu doresti sa imparti parfumul cu jumatatea ta, parfumurile unisex sunt parfumuri si pentru femei si pentru barbati in acelasi timp.

 • Disponibil
  Sospiro - Andante Eau de Parfum unisex

  Andante de Sospiro Perfumes este un parfum Lemnos Condimentat unisex. Andante a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt galbanum si portocala; notele de mijloc sunt piper negru, salvie si muscata; Notele de baza sunt paciuli, cedru, vetiver si Lemn de Agar (Oud).

  Andante de Sospiro Perfumes este un parfum Lemnos Condimentat unisex. Andante a fost...

  Andante de Sospiro Perfumes este un parfum Lemnos Condimentat unisex. Andante a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt galbanum si portocala; notele de mijloc sunt piper...

  609,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Sospiro - Vivace Eau de Parfum unisex

  Vivace de Sospiro Perfumes este un parfum Lemnos Chypre unisex. Vivace a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Chris Maurice. Notele de varf sunt lamaie de Amalfi, busuioc, salvie si sovarf (oregano); notele de mijloc sunt garoafa, muscata, paciuli si scortisoara; Notele de baza sunt mosc, laudanum frantuzesc, lichen, ambra si Castoreum.

  Vivace de Sospiro Perfumes este un parfum Lemnos Chypre unisex. Vivace a fost lansat...

  Vivace de Sospiro Perfumes este un parfum Lemnos Chypre unisex. Vivace a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Chris Maurice. Notele de varf sunt lamaie de...

  609,00 lei

  Vizualizare

Google+