Parfumuri unisex – Producător Van Cleef & Arpels Sunt 2 produse.

Parfumuri unisex

Esentedelux.ro va ofera parfumuri unisex la preturi foarte bune. Doriti sa folositi acelasi parfum impreuna cu jumatatea ta? parfumurile unisex sunt potrivite pentru orice ocazie, sunt o ocazie pentru a imparti si parfumul cu persoana iubita.Chiar daca nu doresti sa imparti parfumul cu jumatatea ta, parfumurile unisex sunt parfumuri si pentru femei si pentru barbati in acelasi timp.

 • Disponibil
  Van Cleef & Arpels - Collection Extraordinaire Cologne...

  Collection Extraordinaire Cologne Noire de Van Cleef & Arpels este un parfum unisex. Collection Extraordinaire Cologne Noire a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Mark Buxton. Parfumul prezinta neroli, bergamot, portocala amaruie, mandarina, piper, ghimbir, cardamom si note lemnoase.

  Collection Extraordinaire Cologne Noire de Van Cleef & Arpels este un parfum...

  Collection Extraordinaire Cologne Noire de Van Cleef & Arpels este un parfum unisex. Collection Extraordinaire Cologne Noire a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum...

  429,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Van Cleef & Arpels - Ambre Imperial Eau de Parfum unisex

  Ambre Imperial de Van Cleef & Arpels este un parfum Oriental Condimentat unisex. Ambre Imperial a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Notele de varf sunt piper roz si bergamot; notele de mijloc sunt rasina benzoica, ambra, vanilie si boabe de tonka; Nota de baza este note lemnoase.

  Ambre Imperial de Van Cleef & Arpels este un parfum Oriental Condimentat unisex....

  Ambre Imperial de Van Cleef & Arpels este un parfum Oriental Condimentat unisex. Ambre Imperial a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Notele de...

  379,00 lei

  Vizualizare

Google+