Vanzari de top

 • Disponibil
  Amouage Beloved Eau de Parfum pentru femei

  Beloved de Amouage este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Beloved a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Bernard Ellena. Notele de varf sunt lavanda, iasomie, trandafir, salvie, musetel, cuisoare si cardamom; notele de mijloc sunt imortela, labdanum, ylang-ylang, paciuli, rasina benzoica, olibanum si violeta; Notele de baza sunt mosc, lemn de santal, cedru, vanilie, Castoreum, zibeta, pielarie si Ambergris.

  Beloved de Amouage este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Beloved a...

  Beloved de Amouage este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Beloved a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Bernard Ellena. Notele de varf sunt...

  845,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Balenciaga - Paris Eau de Parfum pentru femei

  Balenciaga Paris de Cristobal Balenciaga este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Balenciaga Paris a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Olivier Polge. Parfumul prezinta garoafa, paciuli, cedru de Virginia, woodsorrel si frunze de violeta.

  Balenciaga Paris de Cristobal Balenciaga este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta...

  Balenciaga Paris de Cristobal Balenciaga este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Balenciaga Paris a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este...

  269,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Balenciaga - L'Essence Eau de Parfum pentru femei

  Balenciaga L`Essence de Cristobal Balenciaga este un parfum Floral Verde de dama. Acesta este un parfum nou, Balenciaga L`Essence a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Olivier Polge. Parfumul prezinta vetiver, paciuli, woodsorrel, frunze de violeta, note verzi, lemn de santal si cedru.

  Balenciaga L`Essence de Cristobal Balenciaga este un parfum Floral Verde de dama....

  Balenciaga L`Essence de Cristobal Balenciaga este un parfum Floral Verde de dama. Acesta este un parfum nou, Balenciaga L`Essence a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum...

  289,00 lei

  Vizualizare
 • 115,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Bottega Veneta - Eau Legere Eau de Toilette pentru femei

  Bottega Veneta Eau Legere de Bottega Veneta este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Bottega Veneta Eau Legere a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt piper roz si bergamot; notele de mijloc sunt iasomie si gardenie; Notele de baza sunt lichen si mosc.

  Bottega Veneta Eau Legere de Bottega Veneta este un parfum Chypre Floral de dama....

  Bottega Veneta Eau Legere de Bottega Veneta este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Bottega Veneta Eau Legere a fost lansat in 2013. Creatorul acestui...

  299,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Boucheron - Miss Boucheron Eau de Parfum pentru femei

  Cea mai recenta aparitie a casei frantuzesti de bijuterii Boucheron, un parfum vesel si usor, floral, cu o atitudine moderna si tinereasca.

  Cea mai recenta aparitie a casei frantuzesti de bijuterii Boucheron, un parfum vesel si...

  Cea mai recenta aparitie a casei frantuzesti de bijuterii Boucheron, un parfum vesel si usor, floral, cu o atitudine moderna si tinereasca.

  179,00 lei

  Vizualizare

Google+