Produse la promotie

 • Disponibil
  Salvatore Ferragamo - Incanto Shine Eau de Toilette pentru femei

  Incanto Shine de la Salvatore Ferragamo este un parfum fructat, floral lansat in 2007. In acest parfum regasiti note de pergamuta, ananas, anans, pere, cedru, chihlimbar si mosc.

  Incanto Shine de la Salvatore Ferragamo este un parfum fructat, floral lansat in 2007....

  Incanto Shine de la Salvatore Ferragamo este un parfum fructat, floral lansat in 2007. In acest parfum regasiti note de pergamuta, ananas, anans, pere, cedru, chihlimbar si mosc.

  59,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Calvin Klein - In2u Her Eau de Toilette pentru femei

  New 2007 !CK IN2U Her de la Calvin Klein este un parfum fresh oriental ce combina note de grapefruit roz, orhidee si ambra pentru a crea experienta senzoriala fundamentala de prospetime, caldura si senzualitate.

  New 2007 !CK IN2U Her de la Calvin Klein este un parfum fresh oriental ce combina note...

  New 2007 !CK IN2U Her de la Calvin Klein este un parfum fresh oriental ce combina note de grapefruit roz, orhidee si ambra pentru a crea experienta senzoriala fundamentala de...

  79,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Azzaro Pour Homme Night Time Eau de Toilette pentru barbati

  Un parfum Aromatic Fougere de barbati. Azzaro Pour Homme Night Time a fost lansat in 2011. Azzaro Pour Homme Night Time a fost creat de Christophe Raynaud si Michel Girard. Notele de varf sunt portocala amaruie si rabarbar; notele de mijloc sunt nucsoara si piper; Notele de baza sunt vetiver si cedru de Virginia.

  Un parfum Aromatic Fougere de barbati. Azzaro Pour Homme Night Time a fost lansat in...

  Un parfum Aromatic Fougere de barbati. Azzaro Pour Homme Night Time a fost lansat in 2011. Azzaro Pour Homme Night Time a fost creat de Christophe Raynaud si Michel Girard....

  Pret redus! 79,00 lei

  Vizualizare
 • 95,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Azzaro - Chrome Eau de Toilette pentru barbati

  Inspirat din visurile noii generatii si din reflectiile celei de dinainte, Chrome este un parfum masculin atat contemporan, cat si traditional, ce vorbeste despre barbati de toate varstele. Creat in 1997 de binecunoscutul Loris Azzaro, Chrome se deschide prin note citrice, expresia autentica a barbatului.

  Inspirat din visurile noii generatii si din reflectiile celei de dinainte, Chrome este...

  Inspirat din visurile noii generatii si din reflectiile celei de dinainte, Chrome este un parfum masculin atat contemporan, cat si traditional, ce vorbeste despre barbati de...

  Pret redus! 99,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Azzaro - Chrome Sport Eau de Toilette pentru barbat

  Chrome Sport de Azzaro este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Chrome Sport a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit, lamaie de Amalfi si portocala amaruie; notele de mijloc sunt iarba, note de apa si ghimbir; Notele de baza sunt mosc, cedru de Virginia si ambra.

  Chrome Sport de Azzaro este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Chrome Sport a fost...

  Chrome Sport de Azzaro este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Chrome Sport a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt bergamot,...

  Pret redus! 109,00 lei

  Vizualizare

Google+