After shave lotiune Sunt 6 produse.

After shave lotiune

 • Disponibil
  Burberry - London Men After Shave pentru barbati

  AFTER SHAVE Lansat in 1996, Burberry London for Men intregeste intreaga viziune privind stilul si imaginea adoptate de cei de la Burberry. Parfumul este un amestec de alinare si pasiune, eleganta si naturalete la baza caruia sta o aroma fresh si pura. Recipientul exterior de culoare rosie se incadreaza in linia specifica celor de la Burberry iar sticluta detine un design contemporan.

  AFTER SHAVE Lansat in 1996, Burberry London for Men intregeste intreaga viziune...

  AFTER SHAVE Lansat in 1996, Burberry London for Men intregeste intreaga viziune privind stilul si imaginea adoptate de cei de la Burberry. Parfumul este un amestec de alinare...

  95,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Versace - Man Eau Fraiche After Shave pentru barbati

  Versace Man Eau Fraiche este o versiune mai light a parfumului Versace Man, cu note de lamaie, frunze de cedru, salvie, mosc, ambra, lemn de trandafir.

  Versace Man Eau Fraiche este o versiune mai light a parfumului Versace Man, cu note de...

  Versace Man Eau Fraiche este o versiune mai light a parfumului Versace Man, cu note de lamaie, frunze de cedru, salvie, mosc, ambra, lemn de trandafir.

  135,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Paco Rabanne - Invictus After Shave 100 ml Lotiune pentru...

  AFTER SHAVE  Invictus a fost creat de Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge si Dominique Ropion. Notele de varf sunt grapefruit, note marine si mandarina; notele de mijloc sunt frunza de dafin si iasomie; Notele de baza sunt lemn de guaiac, lichen, paciuli si Ambergris.

  AFTER SHAVE  Invictus a fost creat de Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge si...

  AFTER SHAVE  Invictus a fost creat de Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge si Dominique Ropion. Notele de varf sunt grapefruit, note marine si mandarina; notele de mijloc...

  169,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Paco Rabanne - 1 Million After Shave Lotiune 100 ml pentru...

  After Shave Paco Rabbane spunea ca toate civilizatiile lumii au fost mereu captivate de frumusetea, misterul si stralucirea aurului, de aceea a sticla in care se afla sticla in care se afla parfumul este aurie. Parufmul in sine este o combinatie inedita intre prospetime si senzualitate.

  After Shave Paco Rabbane spunea ca toate civilizatiile lumii au fost mereu captivate...

  After Shave Paco Rabbane spunea ca toate civilizatiile lumii au fost mereu captivate de frumusetea, misterul si stralucirea aurului, de aceea a sticla in care se afla sticla in...

  169,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Salvatore Ferragamo - Pour Homme 50 ml After Shave Lotiune...

  AFTER SHAVE

  AFTER SHAVE

  AFTER SHAVE

  89,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Yves Saint Laurent - Kouros After Shave 100 ml Lotiune pentru...

  Kuoros este alegererea barbatilor ce isi cunosc trupul si inteleg importanta intretinerii lui. Reflecta personalitatea unui barbat dezghetat, puternic si viril. Energizant, Kouros este pentru barbatul capabil atat fizic cat si psihic. Complex si masculin. Patrunzator si misterios.

  Kuoros este alegererea barbatilor ce isi cunosc trupul si inteleg importanta...

  Kuoros este alegererea barbatilor ce isi cunosc trupul si inteleg importanta intretinerii lui. Reflecta personalitatea unui barbat dezghetat, puternic si viril. Energizant,...

  175,00 lei

  Vizualizare

Google+