Parfumuri pentru barbati > Volum 125 ml Tester Sunt 66 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Calvin Klein - Obsession Men Eau de Toilette pentru barbati

  Obsession for Men surprinde esenta pura a masculinitatii. Viril, puternic si provocator, acest parfum e un amalgam de note botanice, efervescente si telurice.

  Obsession for Men surprinde esenta pura a masculinitatii. Viril, puternic si...

  Obsession for Men surprinde esenta pura a masculinitatii. Viril, puternic si provocator, acest parfum e un amalgam de note botanice, efervescente si telurice.

  139,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Calvin Klein - Dark Obsession Men Eau de Toilette pentru barbati

  Dark Obsession de Calvin Klein este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou, Dark Obsession a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt mandarina verde, guarana si pelin; notele de mijloc sunt salvie, pin balsamic si vetiver; Notele de baza sunt labdanum, vanilie de Madagascar si piele intoarsa.

  Dark Obsession de Calvin Klein este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Acesta este...

  Dark Obsession de Calvin Klein este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou, Dark Obsession a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt mandarina verde,...

  159,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Davidoff - Cool Water Eau de Toilette pentru barbati

  PARFUMUL ESTE PRODUS FARA TIPLA DE CATRE PRODUCATOR. EXACT ASA SE GASESTE SI IN ORICE PARFUMERIE TRADITIONALA.  Cu note de portocal, menta, rozmarin, lemn de santal si mosc, intreaga colectie Cool Water promite o experienta energizata simtita de toate celelule corpului.

  PARFUMUL ESTE PRODUS FARA TIPLA DE CATRE PRODUCATOR. EXACT ASA SE GASESTE SI IN ORICE...

  PARFUMUL ESTE PRODUS FARA TIPLA DE CATRE PRODUCATOR. EXACT ASA SE GASESTE SI IN ORICE PARFUMERIE TRADITIONALA.  Cu note de portocal, menta, rozmarin, lemn de santal si mosc,...

  79,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Davidoff - Zino Davidoff Eau de Toilette pentru barbati

  Lansat de casa de design Davidoff in anul 1986, Davidoff Zino este clasificat ca un parfum bogat, oriental, lemnos, ce detine un amestec de ierburi proaspete cu note centrale de flori dulci si note mai joase de lemn dulce. Parfumul este recomandat pentru o tinuta de seara.

  Lansat de casa de design Davidoff in anul 1986, Davidoff Zino este clasificat ca un...

  Lansat de casa de design Davidoff in anul 1986, Davidoff Zino este clasificat ca un parfum bogat, oriental, lemnos, ce detine un amestec de ierburi proaspete cu note centrale de...

  69,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Dolce & Gabbana - Light Blue Pour Homme Eau de Toilette...

  New Entry 2007 ! Patrunzator si veritabil, are la baza note de cedru, chihlimbar si mosc. Politica P&G Prestige Products (producatorul si distribuitorul incepand cu 2007): Cresterea pretului si lansarea variantei masculine.

  New Entry 2007 ! Patrunzator si veritabil, are la baza note de cedru, chihlimbar si...

  New Entry 2007 ! Patrunzator si veritabil, are la baza note de cedru, chihlimbar si mosc. Politica P&G Prestige Products (producatorul si distribuitorul incepand cu 2007):...

  129,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Dolce & Gabbana - Light Blue Living Stromboli Eau de...

  Light Blue Living Stromboli de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Light Blue Living Stromboli a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt citrice si piper roz; notele de mijloc sunt note de apa si muscata; Notele de baza sunt vetiver, paciuli si ambra.

  Light Blue Living Stromboli de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Acvatic de...

  Light Blue Living Stromboli de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Light Blue Living Stromboli a fost lansat in 2012. Notele...

  139,00 lei

  Vizualizare

Google+