Parfumuri pentru barbati > Volum 50 ml Tester Sunt 11 produse.

Parfumuri pentru barbati

Esentedelux.ro va ofera parfumuri pentru barbati la preturi foarte bune. Parfumurile nu mai sunt de mult considerate un moft, barbatii folosind parfumurile la fel de mult ca si femeile. Va oferim parfumuri de lux de la multi producatori, va oferim si parfumuri de nisa la preturi foarte bune, si desigur nu lipsesc nici produsele complementare ca si after shave. deostick, gel de dus.

 • Disponibil
  Azzaro - Duo Men Eau de Toilette pentru barbati

  Azzaro Duo Men de Azzaro este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou, Azzaro Duo Men a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt galbanum, grapefruit si boabe de ienupar; notele de mijloc sunt vetiver si boabe de tonka; Nota de baza este mosc.

  Azzaro Duo Men de Azzaro este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Acesta este un...

  Azzaro Duo Men de Azzaro este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou, Azzaro Duo Men a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt galbanum, grapefruit si...

  105,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Borsalino - Cologne Intense Eau de Toilette pentru barbati

  Cologne Intense de Borsalino este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Cologne Intense a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt citrice si ghimbir; notele de mijloc sunt iasomie si cedru de Virginia; Notele de baza sunt note lemnoase si vetiver.

  Cologne Intense de Borsalino este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Cologne Intense...

  Cologne Intense de Borsalino este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Cologne Intense a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt citrice si ghimbir; notele de mijloc sunt...

  139,00 lei

  Vizualizare
 • 99,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Chanel - Bleu Eau de Toilette pentru barbati

  Bleu de Chanel de Chanel este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Bleu de Chanel a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Jacques Polge. Parfumul prezinta labdanum, nucsoara, ghimbir, lemn de santal, paciuli, menta, iasomie, grapefruit, lamaie, vetiver, tamaie, cedru si piper roz.

  Bleu de Chanel de Chanel este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un...

  Bleu de Chanel de Chanel este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Bleu de Chanel a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Jacques Polge....

  259,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Giorgio Armani - Emporio He Eau de Toilette pentru barbati

  Sexy si sofisticat; pregateste-te pentru un party incendiar cu Emporio Armani Night. Note intense de mandarina, pergamuta, grepfruct, si levantica, inglobate intr-un sirop hipnotic de salvie, nucsoara, piper si violete.Aroma desavarsita e definitivata de notele de cedru, paciuli, smirna si boabe tonka.

  Sexy si sofisticat; pregateste-te pentru un party incendiar cu Emporio Armani Night....

  Sexy si sofisticat; pregateste-te pentru un party incendiar cu Emporio Armani Night. Note intense de mandarina, pergamuta, grepfruct, si levantica, inglobate intr-un sirop...

  139,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Giorgio Armani - Emporio Armani Remix Him Eau de Toilette...

  Emporio Armani Remix Lui este clasificat ca un parfum inviorator, fresh, picant, masculin, senzual. Emporio Armani Remix Lui este recomandat pentru orice ocazie.

  Emporio Armani Remix Lui este clasificat ca un parfum inviorator, fresh, picant,...

  Emporio Armani Remix Lui este clasificat ca un parfum inviorator, fresh, picant, masculin, senzual. Emporio Armani Remix Lui este recomandat pentru orice ocazie.

  125,00 lei

  Vizualizare

Google+