Parfumuri unisex > Tip produs Eau de Cologne Sunt 19 produse.

Parfumuri unisex

Esentedelux.ro va ofera parfumuri unisex la preturi foarte bune. Doriti sa folositi acelasi parfum impreuna cu jumatatea ta? parfumurile unisex sunt potrivite pentru orice ocazie, sunt o ocazie pentru a imparti si parfumul cu persoana iubita.Chiar daca nu doresti sa imparti parfumul cu jumatatea ta, parfumurile unisex sunt parfumuri si pentru femei si pentru barbati in acelasi timp.

 • Disponibil
  Hermes - Eau D'Orange Verte Eau De Cologne unisex

  Eau d`Orange Verte de Hermes este un parfum Citric unisex. Eau d`Orange Verte a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Parfumul prezinta portocala, mandarina, lamaie de Amalfi, menta, coacaze, lichen si paciuli.

  Eau d`Orange Verte de Hermes este un parfum Citric unisex. Eau d`Orange Verte a fost...

  Eau d`Orange Verte de Hermes este un parfum Citric unisex. Eau d`Orange Verte a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Parfumul prezinta...

  165,00 lei

  Vizualizare
 • Pret redus! 169,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Penhaligon's - Quercus Eau de Cologne unisex

  Quercus de Penhaligon`s este un parfum Chypre unisex. Quercus a fost lansat in 1996. Creatorul acestui parfum este Christian Provenzano. Notele de varf sunt lamaie de Amalfi, lamaie verde, mandarina si bergamot; notele de mijloc sunt iasomie, lacramioare si cardamom; Notele de baza sunt lichen, lemn de santal, galbanum, mosc si ambra.

  Quercus de Penhaligon`s este un parfum Chypre unisex. Quercus a fost lansat in 1996....

  Quercus de Penhaligon`s este un parfum Chypre unisex. Quercus a fost lansat in 1996. Creatorul acestui parfum este Christian Provenzano. Notele de varf sunt lamaie de Amalfi,...

  Pret redus! 169,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Hermes - Eau de Gentiane Blanche Eau De Cologne unisex

  Eau de Gentiane Blanche de Hermes este un parfum Aromatic unisex. Eau de Gentiane Blanche a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Parfumul prezinta mosc, stanjenel, tamaie si gentiana.

  Eau de Gentiane Blanche de Hermes este un parfum Aromatic unisex. Eau de Gentiane...

  Eau de Gentiane Blanche de Hermes este un parfum Aromatic unisex. Eau de Gentiane Blanche a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Parfumul...

  185,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Hermes - Eau de Narcisse Bleu Eau De Cologne unisex

  Eau de Narcisse Bleu de Hermes este un parfum Floral unisex. Acesta este un parfum nou, Eau de Narcisse Bleu a fost lansat in 2013. Parfumul prezinta narcisa si note lemnoase.

  Eau de Narcisse Bleu de Hermes este un parfum Floral unisex. Acesta este un parfum nou,...

  Eau de Narcisse Bleu de Hermes este un parfum Floral unisex. Acesta este un parfum nou, Eau de Narcisse Bleu a fost lansat in 2013. Parfumul prezinta narcisa si note lemnoase.

  175,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Hermes - Eau de Mandarine Ambree Eau De Cologne unisex

  Eau de Mandarine Ambrée de Hermes este un parfum Citric Aromatic unisex. Acesta este un parfum nou, Eau de Mandarine Ambrée a fost lansat in 2013. Nota de varf este mandarina; Nota de mijloc este maracuia; Nota de baza este ambra.

  Eau de Mandarine Ambrée de Hermes este un parfum Citric Aromatic unisex. Acesta este un...

  Eau de Mandarine Ambrée de Hermes este un parfum Citric Aromatic unisex. Acesta este un parfum nou, Eau de Mandarine Ambrée a fost lansat in 2013. Nota de varf este mandarina;...

  175,00 lei

  Vizualizare

Google+