Parfumuri unisex > Tip produs extract de parfum Sunt 32 produse.

Parfumuri unisex

Esentedelux.ro va ofera parfumuri unisex la preturi foarte bune. Doriti sa folositi acelasi parfum impreuna cu jumatatea ta? parfumurile unisex sunt potrivite pentru orice ocazie, sunt o ocazie pentru a imparti si parfumul cu persoana iubita.Chiar daca nu doresti sa imparti parfumul cu jumatatea ta, parfumurile unisex sunt parfumuri si pentru femei si pentru barbati in acelasi timp.

 • Disponibil
  Nasomatto - Silver Musk extract de parfum unisex

  Silver Musk de Nasomatto este un parfum Oriental unisex. Creatorul acestui parfum este Alessandro Gualtieri. Parfumul prezinta mosc.

  Silver Musk de Nasomatto este un parfum Oriental unisex. Creatorul acestui parfum este...

  Silver Musk de Nasomatto este un parfum Oriental unisex. Creatorul acestui parfum este Alessandro Gualtieri. Parfumul prezinta mosc.

  499,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Tiziana Terenzi - Al Contrario Extrait de Parfum extract de...

  Al Contrario de Tiziana Terenzi este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Acesta este un parfum nou Al Contrario a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt malt, lemn de abanos si pastai de cacao; notele de mijloc sunt vanilie, orhidee si boabe de tonka; Notele de baza sunt lemn de santal, trestie de zahar, rasina benzoica si alune.

  Al Contrario de Tiziana Terenzi este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Acesta este un...

  Al Contrario de Tiziana Terenzi este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Acesta este un parfum nou Al Contrario a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi....

  329,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Tiziana Terenzi - Arethusa Extrait De Parfum extract de...

  Arethusa de Tiziana Terenzi este un parfum Floral Acvatic unisex.  Notele de varf sunt portocala, ghimbir, prune, smochina, grapefruit roz, salvie si lemn de santal rosu; notele de mijloc sunt iasomie, trandafir, sofran, floare de portocal, rodie si iarba neagra; Notele de baza sunt paciuli, vetiver, pielarie, apa de mare, labdanum, sare, nisip, oleandru alb si grozama.

  Arethusa de Tiziana Terenzi este un parfum Floral Acvatic unisex.  Notele de varf sunt...

  Arethusa de Tiziana Terenzi este un parfum Floral Acvatic unisex.  Notele de varf sunt portocala, ghimbir, prune, smochina, grapefruit roz, salvie si lemn de santal rosu; notele...

  335,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Tiziana Terenzi - Andromeda Extrait De Parfum extract de...

  Andromeda de Tiziana Terenzi este un parfum Oriental Floral unisex.  Notele de varf sunt bergamot, iarba, ylang-ylang si iasomie de apa; notele de mijloc sunt crin, frunza de violeta, trandafir de Damasc, floare de par, heliotrop alb si piersica; Notele de baza sunt nuca de cocos, ambra, vanilie, cashmeran, abanos, boabe de tonka si zahar.

  Andromeda de Tiziana Terenzi este un parfum Oriental Floral unisex.  Notele de varf...

  Andromeda de Tiziana Terenzi este un parfum Oriental Floral unisex.  Notele de varf sunt bergamot, iarba, ylang-ylang si iasomie de apa; notele de mijloc sunt crin, frunza de...

  569,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Tiziana Terenzi - Bigia extract de parfum unisex

  Bigia de Tiziana Terenzi este un parfum unisex. Bigia a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt maracuia, fructe rosii si sofran; notele de mijloc sunt magnolie, mosc, trandafir si orhidee alba; Notele de baza sunt oud alb, Lemn de Agar(Oud), nisip, ambra si mosc.

  Bigia de Tiziana Terenzi este un parfum unisex. Bigia a fost lansat in 2016. Creatorul...

  Bigia de Tiziana Terenzi este un parfum unisex. Bigia a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt maracuia, fructe rosii si sofran;...

  689,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Tiziana Terenzi - Casanova Extract de Parfum unisex

  Casanova de Tiziana Terenzi este un parfum Oriental Lemnos unisex. Notele de varf sunt bergamot, iasomie, orhidee, frunze de smochin si note pudrate; notele de mijloc sunt Ambergris, piper roz, vanilie, cardamom, lemn de guaiac, smirna si pielarie; Notele de baza sunt ambra, mosc alb, ambroxan, cedru, lichen, boabe de tonka si vetiver.

  Casanova de Tiziana Terenzi este un parfum Oriental Lemnos unisex. Notele de varf sunt...

  Casanova de Tiziana Terenzi este un parfum Oriental Lemnos unisex. Notele de varf sunt bergamot, iasomie, orhidee, frunze de smochin si note pudrate; notele de mijloc sunt...

  689,00 lei

  Vizualizare

Google+