Parfumuri unisex > Volum 125 ml Tester Sunt 2 produse.

Parfumuri unisex

Esentedelux.ro va ofera parfumuri unisex la preturi foarte bune. Doriti sa folositi acelasi parfum impreuna cu jumatatea ta? parfumurile unisex sunt potrivite pentru orice ocazie, sunt o ocazie pentru a imparti si parfumul cu persoana iubita.Chiar daca nu doresti sa imparti parfumul cu jumatatea ta, parfumurile unisex sunt parfumuri si pentru femei si pentru barbati in acelasi timp.

 • Disponibil
  L´Artisan Parfumeur - Haute Voltige Eau de Parfum unisex

  L'Eau de L'Artisan de L`Artisan Parfumeur este un parfum Aromatic Verde unisex. L'Eau de L'Artisan a fost lansat in 1993. Creatorul acestui parfum este Olivia Giacobetti. Parfumul prezinta busuioc, menta, lamaie, verbina, maghiran, note lemnoase, ceai si muschi.

  L'Eau de L'Artisan de L`Artisan Parfumeur este un parfum Aromatic Verde unisex. L'Eau...

  L'Eau de L'Artisan de L`Artisan Parfumeur este un parfum Aromatic Verde unisex. L'Eau de L'Artisan a fost lansat in 1993. Creatorul acestui parfum este Olivia Giacobetti....

  239,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  L´Artisan Parfumeur - Rappelle-Toi Eau de Parfum unisex

  Rappelle-Toi de L`Artisan Parfumeur este un parfum Floral Lemnos Mosc unisex. Acesta este un parfum nou, Rappelle-Toi a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Bertrand Duchaufour. Notele de varf sunt gin si piper de Sichuan; notele de mijloc sunt gardenie si tamaie; Notele de baza sunt lemn de santal, mosc si miere.

  Rappelle-Toi de L`Artisan Parfumeur este un parfum Floral Lemnos Mosc unisex. Acesta...

  Rappelle-Toi de L`Artisan Parfumeur este un parfum Floral Lemnos Mosc unisex. Acesta este un parfum nou, Rappelle-Toi a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este...

  239,00 lei

  Vizualizare

Google+