Barbati Sunt 5 produse.

Barbati
 • Disponibil
  Lacoste - Eau de Lacoste L.12.12. Rouge Eau de Toilette...

  L.12.12. Red de Lacoste este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, L.12.12. Red a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt mandarina, mango si ceai Roiboos; notele de mijloc sunt ghimbir, cardamom si piper; Notele de baza sunt rasina benzoica, salcam si note lemnoase.

  L.12.12. Red de Lacoste este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un...

  L.12.12. Red de Lacoste este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, L.12.12. Red a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt mandarina, mango si ceai...

  4,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Hugo Boss - Boss No.6 Bottled Eau de Toilette pentru barbati...

  Boss No.6 a fost lansat de Hugo Boss in 2000. Este un parfum ascutit, oriental si lemnos cu note de pergamuta, scortisoara, vetiver si cedru.

  Boss No.6 a fost lansat de Hugo Boss in 2000. Este un parfum ascutit, oriental si...

  Boss No.6 a fost lansat de Hugo Boss in 2000. Este un parfum ascutit, oriental si lemnos cu note de pergamuta, scortisoara, vetiver si cedru.

  4,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Davidoff - Champion Eau de Toilette pentru barbati Esantion

  Campion a fost prezentat în 2010 ca un parfum pentru bărbaţi care introducerea în stare proaspătă, acorduri citrusy (lamaie, begramot). inima sa este îmbogăţită cu salvie Clary în uniune cu galbanum, în timp ce se închide cu o bază de cedru şi muşchi de stejar.Nasul din spatele acestui parfum este Aurelien Guichard.

  Campion a fost prezentat în 2010 ca un parfum pentru bărbaţi care introducerea în stare...

  Campion a fost prezentat în 2010 ca un parfum pentru bărbaţi care introducerea în stare proaspătă, acorduri citrusy (lamaie, begramot). inima sa este îmbogăţită cu salvie Clary...

  3,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Hugo Boss - Hugo Eau de Toilette pentru barbati Esantion

  Lansat in 1995 si avand ca punct de plecare Generatia X, Hugo detine o aroma multidimensionala ce ne duce cu gandul la aer benefic al tarilor nordice, abundenta padurilor ecuatoriale, si spargerea valurilor de-a lungul coastei oceanului.

  Lansat in 1995 si avand ca punct de plecare Generatia X, Hugo detine o aroma...

  Lansat in 1995 si avand ca punct de plecare Generatia X, Hugo detine o aroma multidimensionala ce ne duce cu gandul la aer benefic al tarilor nordice, abundenta padurilor...

  4,00 lei

  Vizualizare
 • Disponibil
  Hugo Boss - Boss Soul Eau de Toilette pentru barbati Esantion

  Ce a inspirat aparitia acestui parfum este lemnul tamboti. Acest lemn sud african este multi-functional: Rezistent si totusi moale, puternic si vibrant. Plin de contraste, asa cum este si barbatul care foloseste acest parfum.

  Ce a inspirat aparitia acestui parfum este lemnul tamboti. Acest lemn sud african este...

  Ce a inspirat aparitia acestui parfum este lemnul tamboti. Acest lemn sud african este multi-functional: Rezistent si totusi moale, puternic si vibrant. Plin de contraste, asa...

  3,00 lei

  Vizualizare

Google+