Cele 7 familii de parfumuri

Descopera notele olfactive care alcatuiesc parfumurile tale. Dacă ignorăm concentrația parfumurilor, parfumurile pot fi împărțite în grupuri în funcție de tipurile de arome. Clasificarea de bază este florală, citrică, orientală, lemnoasă, fougère (ferigă), cypre, aromate. Cunoscând compoziția pentru un anumit parfum, vi-l puteți imagina mai bine fără a mirosi, doar stiind ce tonuri predomină în parfum.

Read more
News
2771 views

50 de ani de Eau de Rochas

1970: Mai 68 nu este încă departe și în curând urmează alte revoluții. Un vânt de schimbare care împinge și ușile casei Rochas unde soția lui Marcel Rochas, Hélène, își propune să creeze un parfum vesel și sclipitor, o apă parfumată care se rupe de coloniile vremii.

Read more
News
562 views

Cum s-a născut Chanel N°5 acum 100 de ani

Chanel N°5 este unul dintre cele mai bine vândute parfumuri din lume timp de un secol. Creat în 1921, parfumul legendar de la Maison de pe rue Cambon își sărbătorește centenarul. Iată secretele nașterii sale.

Read more
News
509 views

Scurtă istorie a parfumului

Istoria parfumeriei se intersectează cu istoria umanității. Cuvântul parfum provine din latinescul per fumum prin fum. Din epoca bronzului, plante aromatice și lemne parfumate au fost arse pentru a comunica cu zeitățile, pentru a le cinsti, a le hrăni și a purta rugăciuni, mai ales în timpul ritualurilor funerare.

Read more
News
858 views
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Acest site foloseste cookie-uri care vor fi stocate pe computerul dumneavoastră.