Returnarea banilor

 

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati orice produs de pe site ul nostru. Daca nu sunteti multumit de calitatea produselor cumparate, ne puteti contacta pentru returnare in termen de 14 zile si noi va vom inapoia contravaloarea produselor achitate de dumneavoastra.

Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014).

Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, in scris, pe adresa de e-mail, sau telefonic mentionand data comenzii si numele pe care s-a facut comanda initiala.

Produsele testate nu se pot returna decat pt urmatoarele motive : defect de functionare, sau neconformitate.

Produsele se returneaza folosind  una din metodele de transport respectiv Posta Romana sau Urgent Cargus. Esentedelux.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 3 de zile de la data primirii returului.


Cele mai cumparate

Etichete