Wella Professionals Curl It permanent pentru par sensibil

32,00 lei

Mai multe detalii

Descriere

Aplicarea Lotiunii:

Odata ce parul este pregatit puteti incepe aplicarea lotiunii Wave It/Curl It. Asigurati-va ca atat dumneavoastra cat si clientul, utilizati manusi, pelerina si sort. Lucrati dinspre ceafa spre frunte, acoperind toate bigudiurile complet. Procedura este mai usoara daca monitorizati dispozitivul de dozare de-a lungul lungimii bigudiului si inapoi. Odata ce bigudiurile sunt saturate, puteti indeparta lotiunea in exces cu un prosop din hartie. 
Sfat: Lasati produsul sa actioneze o perioada mai scurta de timp pe sectiunile deteriorate sau cu suvite.

Timp de actiune:

Pe parcursul si la finalul perioadei de actiune, verificati onduleurile din zone diferite, pentru a va asigura de un rezultat complet.

Clatire:

Cand actiunea este completa si onduleurile bine definite, clatiti parul integral pentru aproximativ 2-3 minute. Apoi tamponati cu un prosop de hartie pentru a indeparta excesul de apa.

Aplicare neutralizator:

Exista doua tipuri de aplicari pentru a neutraliza parul:

a) Aplicare cu un bol si burete 1:1
Dupa clatirea emulsiei permanente Perm Emulsion, turnati 100 ml neutralizator intr-un bol si adaugati 100 ml apa calda. Aplicati amestecul cu un burete, pe par.
b) Aplicare cu o sticla 1:4
Dupa clatirea emulsiei permanente Perm Emulsion, turnati 100 ml neutralizator intr-o sticla aplicatoare si adaugati 400 ml apa calda.

Pentru ambele metode de aplicare/amestecuri, prima data aplicati 2-3 din amestec pe par si lasati sa actioneze pentru 5 minute.
Apoi, desfaceti bigudiurile si aplicati restul amestecului de 1/3, pe sectiuni. Lasati sa actioneze pentru inca 5 minute. In final, clatiti bine.

Dupa tratament:

Aplicati Wella Professionals post treatment, produse Wella Professionals dupa tratament, pe parul umed, lasati 3-5 minute, apoi clatiti. Continuati tratamentul cu gama Enrich.

Atentie:

Numai pentru uz profesional. Evitati contactul cu ochii, folositi manusi de protectie si nu lasati la indemana copiilor. Nu utilizati produsul daca parul dumneavoastra a fost colorat cu vopsea ce contine urme de metal. Folositi imediat dupa efectuarea amestecului. Nu folositi produsul daca ati avut reactii alergice in trecut,  la produsele de tip permanent.

Reviews

Scrie o recenzie

Wella Professionals Curl It permanent pentru par sensibil

Wella Professionals Curl It permanent pentru par sensibil

permanent pentru par sensibil

Variante disponibile Pret Adauga in cos
pentru femei, ingrijire par, 75 ml 32,00 lei
Adauga in cos

    30 alte produse in aceeasi categorie:

    Cele mai cumparate

    Produse noi

    Etichete