Dreptul de a fi uitat

Dacă vizitatorii nu mai sunt clienți sau dacă își retrag consimțământul de la o companie pentru a-și folosi datele personale, atunci ei au dreptul să-și ștearga datele. Aveți dreptul să solicitați ștergerea unui cont. Odată ce trimiteți solicitarea, contul și datele dvs. personale vor fi șterse. Nu vă veți mai putea conecta.


Cele mai cumparate

Produse noi

Etichete