Cacharel - Eden Eau de Parfum pentru femei

139,00 lei

Mai multe detalii

Descriere

Dupa cum ii sugereaza numele, acesta este un parfum ceresc. Delicios si senzual, este aroma interzisului. Misterios si fermacator. Designul sticlei are stralucirea apei. Aroma se potriveste cu inocenta si emotiile unei tinere femei. Notele florilor acvatice, cum e crinul sau lotusul, impreuna cu cele de portocala si mimoza, dau parfumului latura fresh. Toate acestea in armonie perfecta cu frunzele de patchouli.

Reviews

Reviews

2020-01-03 01:22:32
Nota 
Divin

Miroase atat de frumos, parcă din alta lume.Atenție, dacă pui mult devine un iad.

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
2014-10-16 19:03:32
Nota 
versatil

"EDEN" este exemplul perfect al faptului ca un parfum miroase diferit pe fiecare persoana ; asa, luandu-ma dupa mirosul divin pe care l-am simtit fara sa-l dau pe piele, l-am comandat, iar pe pielea mea mirosea ...altfel ; nu mi-a placut ; in scimb, uneia dintre colege i-a placut foarte mult, m-a intrebat cu ce m-am dat, i-am zis, a vrut ea parfumul si stiu ca in fiecare dimineata colegii spuneau: "ce bine miroase la noi in birou ! "
si intr-adevar, pe pielea ei mirosea superb ! :)
asa, ca si compozitie , teoretic, este un parfum elegant , deosebit dar , asa cum am zis , atat de ...versatil de la o persoana la alta ! de comandat de indata ce v-ati convins ca vi se potriveste !persista foarte bine si are un pret si o eleganta demne de invidiat !

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Cacharel - Eden Eau de Parfum pentru femei

Cacharel - Eden Eau de Parfum pentru femei

Dupa cum ii sugereaza numele, acesta este un parfum ceresc. Misterios si fermacator. Designul sticlei are stralucirea apei. Aroma se potriveste cu inocenta si emotiile unei tinere femei. Notele florilor acvatice, cum e crinul sau lotusul, impreuna cu cele de portocala si mimoza, dau parfumului latura fresh. Toate acestea in armonie perfecta cu frunzele de patchouli.
Variante disponibile Pret Adauga in cos
pentru femei, Eau de parfum, 30 ml 139,00 lei
Adauga in cos
pentru femei, Eau de parfum, 50 ml 169,00 lei
Adauga in cos

  30 alte produse in aceeasi categorie:

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Cele mai cumparate

  Produse noi

  Etichete